Πέμπτη, Μαΐου 28, 2009

Τα "Ελληνικά Γράμματα" στηρίζουν το Verse Monkey!

Φίλες και Φίλοι,

Με χαρά σας πληροφορούμε ότι ο μεγάλος και πολύ σημαντικός Εκδοτικός Οίκος "Ελληνικά Γράμματα" στηρίζει το Verse Monkey! Θα συνεργαστούμε στενά, τους προσεχείς μήνες και τούτο θ' αποβεί σε όφελος όλων υμών που δημοσιεύετε τις δουλειές σας εδώ, στα δύο ποιητικά μας blog Verse Monkey! και Verse Monkey Wordpress.

Τι ζητούμε από εσάς:

Να εντείνετε τη συμμετοχή σας, όχι μόνο με τα ήδη δημοσιευμένα έργα σας, αλλά και με πολλά-πολλά αδημοσίευτα! Στείλτε τις καινούργιες δουλειές σας! Μέσα από αυτές θα γίνει η επιλογή για την πρώτη μας ανθολογία, η οποία - ευχόμαστε και λαχταρούμε - θα δει το φως της δημοσιότητας με τη σφραγίδα και εγγύηση ποιότητας των "Ελληνικών Γραμμάτων".

Αν όλα πάνε καλά, θα δρέψουμε τους πρώτους καρπούς περίπου κατά το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους! Εμπρός όλοι μαζί με όλη μας τη δύναμη, να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Μαζί κι εγώ, ισότιμα με εσάς, θα δημοσιεύω χωρίς καμία "ευνοϊκή μεταχείριση" πλάι στις δικές σας δουλειές. Με τιμά να είστε πλάι μου. Και σημειώνω: Όλοι συμμετέχουμε στην ανθολογία. Όλοι!

Για το Verse Monkey!,

Παναγιώτης Θ. Τουμάσης

Υ.Γ.: Σχολιάστε, πείτε ελεύθερα την άποψή σας. Συμφωνείτε; Θέλετε τα χρήματα, ή ένα μέρος αυτών, να δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό; Κάντε εδώ τα σχόλιά σας. Π.Θ.Τ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά. Συμμετέχω. Μαρίνα Κοράλη

Ανώνυμος είπε...

Ευελπιστώ στην αυστηρή επιλογή ποιημάτων μιας "επιτροπής κοινής σωτηρίας" απο τη σαβούρα που κυκλοφορεί εντός και εκτός Verse Monkey καθώς επίσης και απο τις δικές μου κακές στιγμές, (βλέπε L'ESCARGOT, και θΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΩΝΙΟ.) Ο αυτοσαρκασμός βέβαια δεν ξεχνάμε οτι είναι η αισχρότερη μορφή έπαρσης ,αλλα απ αυτήν έχω μπολικη. Χαιρετίζω (όπως λένε και κάτι εναπομέιναντες αριστεροί) την ενέργεια αυτή των Ελληνικών Γραμματων και ελπίζω να τύχουμε της δέουσας προσοχής οι "λευτεροι" εκδοτικά. Χρήστος Χ. Θεοφιλάτος.