Σάββατο, Μαΐου 23, 2009

Τα σχόλιά σας

Φίλες και Φίλοι,

Θυμίζουμε πως τρέχει ο διαγωνισμός του Verse Monkey! - ο δικός μας διαγωνισμός - για το ποίημα που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα σχόλια μέσα στο μήνα Μάιο. Η επιβράβευση θα είναι συμβολική (50 ευρώ) και τα χρήματα κατατίθενται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μάς υποδειχθεί από τον νικητή-ποιητή. Συμμετέχουν μόνο τα ποιήματα που αναρτήθηκαν το μήνα Μάιο και η καταμέτρηση των σχολίων θα γίνει τα μεσάνυχτα της 31ης Μαΐου.

Μέχρι στιγμής, κανένα ποίημα δεν ξεπερνά τον αριθμό των τριών (3) σχολίων. Επίσης κανένα άρθρο δεν ξεπερνά τον ίδιο αριθμό. Το δίκαιο είναι να συμμετέχουν και τα άρθρα στο διαγωνισμό, αν και αρχικά σκοπός μας ήταν να βραβεύουμε μόνο ποιήματα. Συνεπώς, θα συμπεριλάβουμε στο διαγωνισμό και τα άρθρα, εκτός αν έχετε αντίρρηση και περιμένουμε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα ή σχόλια πάνω στο θέμα αυτό, τα οποία θα λάβουμε σοβαρά υπόψη.

Μένουν ακόμα αρκετές ημέρες μέχρι να τελειώσει ο μήνας και είναι μια καλή ευκαιρία να σχολιάσετε όσο το δυνατόν περισσότερα ποιήματα. Μπορείτε να το κάνετε ανώνυμα, με ψευδώνυμο ή με τ' όνομά σας. Λογοκρισία στα σχόλια δεν επιβάλλουμε, αν και τυγχάνουν πλέον της έγκρισής μας πριν αναρτηθούν. Κι αυτό διότι έρχονται πολλά στα κινέζικα, και άλλα με υβριστικό περιεχόμενο. Δεν θα επιτρέψουμε κανένα υβριστικό σχόλιο και επίσης, καλό είναι να μη σχολιάζετε περί πολιτικής. Τα πολιτικά σχόλια τα επιτρέπουμε, αλλά δεν είναι καλοδεχούμενα.

Με την ευχή για ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους,

Verse Monkey!

1 σχόλιο:

# είπε...

To epipedo twn anagnwstwn ypshlo, kannenas den esteile maimou mynhma!