Πέμπτη, Μαΐου 21, 2009

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο Πολιτιστικό Περισκόπιο



Ο γνωστός και αγαπημένος καλλιτέχνης-τραγουδοποιός κ. Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 24 Μαίου στη συχνότητα της Ν.Ε.Τ. 105,8 FM, στην εκπομπή "Πολιτιστικό Περισκόπιο" που παρουσιάζει ο γνωστός ηθοποιός και μεγάλος φίλος μας, κ. Νίκος Απέργης.

Την είδηση, με την ευγενική άδεια του κ. Νίκου Απέργη, σάς την παρέχουμε πρώτοι εμείς, πριν καν κυκλοφορήσει το διαφημιστικό τρέιλερ της Κρατικής Ραδιοφωνίας. Η εκπομπή "Πολιτιστικό Περισκόπιο" μεταδίδεται ζωντανά κάθε Κυριακή, τις ώρες 17:00 - 19:00 κι αποτελεί μια όαση για τα πολιτιστικά δρώμενα. Με πολλές συνδέσεις και ανταποκρίσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με εξαιρετικές μουσικές και στίχο. Με μοναδικά αφιερώματα. Με δύναμη και ουσία.

Ο κ. Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αναμένεται να μαγέψει την Κυριακή!... Μην τον χάσετε με τίποτα!... Ένα σύντομο βιογραφικό του θα βρείτε και ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση:
http://vidq.gr/maxairitsas/viografiko.htm. Και, φυσικά, μπορεί οποιοσδήποτε να τού υποβάλλει ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής στέλνοντας SMS ή απλά τηλεφωνώντας στο σταθερό τηλέφωνο της Ν.Ε.Τ. 105,8 FM, που πάντα ανακοινώνεται. Χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Verse Monkey!

Δεν υπάρχουν σχόλια: