Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2009

Για τα σχόλιά σας (Οι νικητές του Μαΐου)

Φίλες και Φίλοι,

Για τα σχόλιά σας, αν δεν έχετε μεγάλη εξοικείωση με το διαδίκτυο, να προτιμάτε την επιλογή "Ανώνυμος" και εφόσον επιθυμείτε να αφήσετε όνομα, μπορείτε να γράψετε το όνομά σας στο τέλος του σχολίου σας. Με χαρά παρατηρούμε πως τα σχόλια του Μαΐου παρουσιάστηκαν αυξημένα σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα και τούτο λειτούργησε σαν ένας διάλογος μεταξύ αρκετών συμμετεχόντων λογοτεχνών.

Επί τη ευκαιρία, αναζητήσαμε και βρήκαμε τα ποιήματα με τα περισσότερα σχόλια - πάντα μέσα στο μήνα Μάιο. Πρόκειται για το ποίημα του κ. Χρήστου Χ. Θεοφιλάτου, "Overture to the sun" το οποίο έλαβε τέσσερα (4) σχόλια, καθώς και το ποίημα του κ. Δημήτρη Ζήνα "Versus Monkey" που επίσης έλαβε τέσσερα (4) σχόλια.


Ως γνωστό, είχαμε αθλοθετήσει το ποσό των 50 ευρώ για το ποίημα που τα μεσάνυχτα απόψε θα συγκεντρώνει τα περισσότερα σχόλια και θα το τηρήσουμε εις διπλούν. Δηλαδή θα απονείμουμε συνολικά εκατό (100) ευρώ. Πενήντα στον ποιητή Δημήτρη Ζήνα και πενήντα στον ποιητή Χρήστο Θεοφιλάτο.

Αμφότεροι θα ενημερωθούν στο ηλ. ταχυδρομείο τους από εμάς και μέσω του internet banking θα καταθέσουμε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μάς υποδείξουν.

Για να δείτε τα νικητήρια ποιήματα, κάντε κλικ στους συνδέσμους:


α) http://versemonkey.blogspot.com/2009/05/overture-to-sun.html ("Overture to the sun" του Χρήστου Χ. Θεοφιλάτου).

β) http://versemonkey.blogspot.com/2009/05/versus-monkey.html ("Versus Monkey" του Δημήτρη Ζήνα).

Με αγάπη,

Verse Monkey!

Δεν υπάρχουν σχόλια: