Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2009

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!


Φίλες και Φίλοι,
.
Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!
.
Βρίσκεται στον ειδικό σύνδεσμο: http://versemonkey.wordpress.com/about/
.
Κάντε κλικ με το ποντίκι επάνω του και θα οδηγηθείτε στο χώρο όπου μπορείτε να αναρτήσετε από μόνοι σας το δικό σας έργο!
.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο κάνοντας κλικ στον παραπάνω ειδικό σύνδεσμο θα οδηγηθείτε στο σωστό σημείο για να αναρτήσετε το έργο σας. Σημειώνουμε επίσης ότι η πρώτη μας αυτή Πύλη θα λειτουργήσει δοκιμαστικά. Περιμένουμε να μάς αναφέρετε οποιεσδήποτε δυσκολίες ή ατέλειες. Μη διστάσετε να κάνετε όσες δοκιμές θέλετε, προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι όλα λειτουργούν σωστά.
.
Η αυριανή ημέρα, Τρίτη 23 Ιουνίου 2009, θα είναι ημέρα δοκιμής. Αναρτήστε ελεύθερα ό,τι θέλετε. Κατόπιν, ενημερώστε με με email ποιες απ' τις δοκιμαστικές αναρτήσεις σας θα θέλατε να διαγραφούν. ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ. Τα blogs πρέπει να ανήκουν στον κόσμο τους και το εννοούμε απόλυτα αυτό.
.
ΤΑ BLOGS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, πόσω δε μάλλον την ελεύθερη λογοτεχνική έκφραση. Επισκεφτήτε τον παραπάνω ειδικό σύνδεσμό μας και κάντε ελεύθερα τις δοκιμές σας. Αντιγράψτε ή πληκρολογείστε εκεί το κείμενο-άρθρο-ποίημά σας.
.
Για περισσότερες λεπτομέρειες στείλτε μας τις απορίες σας και θα σάς παράσχουμε την αιτούμενη πληροφόρηση άμεσα.
.
Φιλικά,
.
Για το Verse Monkey!,
Παναγιώτης Θ. Τουμάσης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία ιδέα. Συγχαρητήρια.

Νίκος Μπατσικανής