Τρίτη, Ιουνίου 02, 2009

Μεγάλο αφιέρωμα του Verse Monkey! Wordpress στους ποιητές μας

Φίλες και Φίλοι,

Ολοκληρώθηκε το αφιέρωμα του Verse Monkey! Wordpress στους ποιητές μας. Αυτή τη στιγμή, οι επισκέπτες του εκεί ιστολογίου μας, έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν 15 εξαιρετικά ποιήματα, τα οποία αναρτήθηκαν κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του τρέχοντος έτους, στο παρόν ιστολόγιό μας της Google.

Προβήκαμε σε τούτη την ενέργεια, επειδή το Verse Monkey! της Wordpress είναι νεότερο ημών κατά δύο περίπου μήνες και, συνεπώς, δεν είχε προλάβει να αναρτήσει κάποια ποιήματα-κόσμημα για τη λογοτεχνία μας. Η επιλογή έγινε σύμφωνα με τα κριτήρια του γράφοντα, Παναγιώτη Θ. Τουμάση και χωρίς κανέναν επηρρεασμό από πουθενά.

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας Verse Monkey! Wordpress! Κερνάμε δυνατό ποτό της Ποίησης!... Όσοι πιστοί, προσέλθετε!... Ο γνωστός σε όλους πλέον, σύνδεσμος, είναι: http://versemonkey.wordpress.com.

(Σημειώνουμε ότι, για σήμερα και μέχρι αύριο το πρωί, το Verse Monkey! Wordpress δεν θα παρουσιάσει άλλες αναρτήσεις. Επιθυμία μας είναι να παραμείνουν τα 15 επιλεγμένα ποιήματα ως απόλυτα εκθέματα. Νέες αναρτήσεις εκεί θα γίνουν από αύριο και οπωσδήποτε μετά τις 10:00 π.μ. Φυσικά, εδώ συνεχίζουμε κανονικά).

Verse Monkey!

Δεν υπάρχουν σχόλια: