Τρίτη, Μαρτίου 31, 2009

Ο διαγωνισμός μας

Διαγωνισμός από το Verse Monkey!

Προκηρύσσουμε τον πρώτο μας διαγωνισμό για τη δημιουργία ενός ποιήματος με θέμα τον Αγώνα για την Απελευθέρωση της Κύπρου (του 1955). Για ενημέρωση σχετικά, δείτε το σημερινό άρθρο του κ. Νίκου Μπατσικανή, κατωτέρω. Όλα τα συμμετέχοντα ποιήματα θα πρέπει να μάς τα στείλετε στην ηλ. διεύθυνση
ptoumassis@gmail.com, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ: "Για το διαγωνισμό". Το έπαθλο του ποιήματος που θα αναδείξουμε ως καλύτερο, ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 50 ευρώ.

Οι όροι:

α) Για να ισχύσει ο διαγωνισμός, τα συμμετέχοντα ποιήματα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δέκα στον αριθμό και από δέκα διαφορετικούς συμμετέχοντες. β) Οι συμμετέχοντες να μάς κάνουν γνωστό τον τραπεζικό τους λογαριασμό, προκειμένου να τούς καταθέσουμε το χρηματικό έπαθλο, εφόσον φυσικά κερδίσουν. γ) Η κρίση περί του καλύτερου ανήκει ελεύθερα στο Verse Monkey, είναι απολύτως υποκειμενική και αυτό γίνεται δεκτό (παρόλα αυτά, εμείς θα σάς ενημερώσουμε μετά τη βράβευση, πώς φτάσαμε στην τελική μας κρίση, με κάθε λεπτομέρεια, αν και αυτό δεν είναι δεσμευτικό). δ) Καμία ένσταση επί της διαδικασίας ή του αποτελέσματος δεν ευσταθεί νομικά, ούτε κανείς συμμετέχων καλείται να καταβάλει οποιοδήποτε ποσό για τη συμμετοχή του. ε) Το συμμετέχον ποίημα να μην είναι μεγαλύτερο από 50 στίχους και να έχει ως θέμα του το σημερινό άρθρο του ποιητή-συγγραφέα κ. Νίκου Μπατσικανή και στ) Η λήξη του διαγωνισμού ορίζεται τα μεσάνυχτα της 1ης Απριλίου 2009, συμμετέχουν όσα ποιήματα θα μας έχουν σταλεί μέχρι εκείνη τη στιγμή.


Για το ποιητικό Blog, Verse Monkey!,
Παναγιώτης Θ. Τουμάσης
ptoumassis@gmail.com (Εδώ στέλνετε τις συμμετοχές σας, με την ένδειξη "Για το διαγωνισμό").

Δεν υπάρχουν σχόλια: