Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2009

Το αυριανό μας άρθρο

Ο κ. Νίκος Μπατσικανής

Φίλες και φίλοι,

Αν άγγιξε και σας, το κυριακάτικο άρθρο του συγγραφέα-ποιητή κ. Νίκου Μπατσικανή, "Αγάπη, Μούσα της Ποίησης και όλων των Τεχνών", με χαρά σάς ανακοινώνουμε ότι εξασφαλίσαμε άλλο ένα!

Δεν κάναμε βέβαια κανένα μεγάλο κατόρθωμα, καθώς ο ίδιος αυτός - ο μεγάλος φίλος του ποιητικού μας blog - το παραχώρησε εντελώς ξαφνικά (μέσα σ' ένα απλό μήνυμα) και σκεφτήκαμε να σάς το παρουσιάσουμε αύριο το πρωί, στις 10:00 π.μ.

Πρόκειται για συγκονιστικό ιστορικό ντοκουμέντο, το οποίο προτείνουμε να μην χάσετε! Ο τίτλος: "1η Απριλίου 1955: Έναρξη του Αγώνα των Κυπρίων εναντίον των Άγγλων, για Απελευθέρωση".

Χάρη στους πολύ σημαντικούς τούτους φίλους, καταφέρνουμε να στεκόμαστε όλο και πιο γερά στα πόδια μας, παρά τις δυσκολίες ενός ούτως ή άλλως δύσκολου χώρου σαν το διαδίκτυο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και, ταυτόχρονα, ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους εσάς, αναγνώστες, επισκέπτες, γιατί εσείς είστε ο νέος άνεμος των γραμμάτων μας.

Άλλωστε, ζούμε στο μέλλον. Και το διαδίκτυο δεν είναι για τους ψευτολογάδες και τους ψευτοσοφούς (που έλεγε ο Σεφέρης), μα για τους πραγματικά δυνατούς! Αύριο το πρωί, λοιπόν, στις δέκα (10:00 π.μ.) το ποιητικό μας blog φορεί, για άλλη μια φορά, τα γιορτινά του!

Verse Monkey!

Δεν υπάρχουν σχόλια: