Παρασκευή, Απριλίου 01, 2011

Καλλιστεία Ιστολογίων 2011: Τιμητική διάκριση για το Verse Monkey!


Με αξιοσημείωτη ανταπόκριση του κοινού, έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Παλλάς η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση για τη βράβευση των ομορφότερων ελληνικών ιστολογίων.

Το αγαπημένο μας Verse Monkey!, έλαβε την τέταρτη θέση στην συνολική κατάταξη και την πρώτη θέση μεταξύ των επώνυμων ελληνικών ιστολογίων. Την τιμητική πλακέτα που μας απονεμήθηκε, παρέλαβε αυτοπροσώπως ο διαχειριστής κ. Παναγιώτης Τουμάσης, συνοδευόμενος από χαριτωμένο σκυλάκι αγνώστων λοιπών στοιχείων. Ο κ. Τουμάσης δήλωσε σχετικά:

«Μού φαίνεται πως την κριτική επιτροπή την εντυπωσίασε το τελευταίο μας widget - αυτό με την υδρόγειο σφαίρα σε πτυσσόμενο - και γι' αυτό μάς έδωσε τόσο υψηλή βαθμολογία. Τα υπόλοιπα ιστολόγια ίσως να μας ζηλεύουν τώρα, αλλά ας κάνουν υπομονή και με καλή προσπάθεια σύντομα θα μπορέσουν κι αυτά να μας φτάσουν»!

Ακολούθησε δεξίωση με καναπεδάκια αστακού, μπρικ και καβουροσαλάτα, ενώ η σαμπάνια έρεε άφθονη έως τα ξημερώματα...

Poetry-Literature

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γουστάρω την αναφορά στα εδέσματα,τις λεπτομέρειες του μενού,είναι κάτι που κάθε σοβαρός γραφιάς θα πρόσεχε και μοιράζομαι τις ίδιες εξάψεις κοιλιοδουλίας με τον Τουμ. Χωρίς πλάκα όμως συγχαρητήρια στο VERSE MONKEY που αποτελεί ένα κομψοτέχνημα ως ιστοσελίδα, παρά τις συνεχείς απεχθείς σε μένα, αναφορές, στον ποιητή του Ε.Ο.Τ Οδυσσέα Ελύτη. ΆΞΙΟΣ Τουμάση.
Χρήστος Θεοφιλάτος.

Νίκος είπε...

Αγαπητέ μας κύριε Τουμάση, Θερμά συγχαρητήρια.

(Ελπίζω να μη μας πεις πως ήταν Πρωταπριλιάτικο ψέμα).

Νίκος Μπατσικανής

Ανώνυμος είπε...

Μπά; Πρωταπριλιάτικο ψέμα; Σωπάτε, καλέ!...

Παναγιώτης Τουμάσης

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κανένα έλεος αγαπητέ. Άριστα κάνει ο φίλτατος και δεν τρέφει καμιά εκτίμηση για αυτόν τον θΡΑΣΣΥ αριβίστα όπως τον αποκάλεσε ο Λαπαθιώτης σε επιστολή του, τον Οδυσσέα Ελύτη. Στράτος Καλλιφρονάς.