Πέμπτη, Απριλίου 14, 2011

Έρευνα-σοκ δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό "Επίκαιρα"


Σήμερα κυκλοφορεί το περιοδικό «Επίκαιρα», με ένα εξώφυλλο γροθιά στο στομάχι των εφησυχασμένων… Τα αποτελέσματα της μεγάλης (επί ευρέως δείγματος πληθυσμού) δημοσκόπησης που διεξήγαγε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και δημοσιεύονται αναλυτικά στο περιοδικό, φανερώνουν με τον πλέον δραματικό τρόπο το μέγεθος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ αλλά και ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ στη χώρα μας… Στους κύριους τίτλους, διαβάζουμε:

  • Μόνο το 8% των ερωτηθέντων εμπιστεύεται την κυβέρνηση.
  • Το 70% των Ελλήνων ζει με δανεικά ή «τρώει από τα έτοιμα».
  • Το 60% πιστεύει ότι απειλείται η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Και δυστυχώς, αθρόα γεγονότα έρχονται να επιβεβαιώσουν τους πολίτες και όχι τους πολιτικούς μας. Οι πολιτικοί μας συνεχώς διαψεύδουν – κάθε μέρα κι από μία διάψευση – τα περί αναδιάρθρωσης του χρέους, αλλά ήδη ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών κ. Σόιμπλε, σε χθεσινή συνέντευξή του σε μεγάλη γερμανική εφημερίδα δήλωσε στη διπλωματική γλώσσα ότι, «οποιαδήποτε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους πριν από το 2013, πρέπει να γίνει σε εθελοντική βάση».

Ο εστίν μεθερμηνευόμενον: «Έλληνες, μέχρι το 2013 έχετε το περιθώριο να λαμβάνετε όσα μέτρα κρίνετε χρήσιμα. Κατόπιν, είτε το θέλετε είτε όχι, εμείς θα σάς επιβάλουμε την αναδιάρθρωση του χρέους σας».

Κρανίου τόπος…

Poetry-Literature

Δεν υπάρχουν σχόλια: